ریپل شایعات مربوط به مصالحه با کمیسیون بورس را تکذیب کرد

Ali Ebrahimi مهر ۱۰, ۱۴۰۰
5 دقیقه زمان مطالعه

اکس نوین: اوایل روز گذشته، بیانیه‌ای مطبوعاتی در پلتفرم خبری Accesswire منتشر شد که از مصالحه کمیسیون بورس با ریپل خبر می‌داد. در این بیانیه آمده بود که کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا تصمیم دارد تمامی اتهامات خود علیه ریپل را کنار بگذارد. این خبر پس از آن در یاهو فایننس و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد اما در نهایت، شرکت ریپل آن را کاملاً دروغین توصیف کرد.

تکذیب شایعه مبنی بر مصالحه ریپل با کمیسیون بورس

غول بلاک چینی ریپل در واکنش به این خبر اظهار داشت که در تلاش است تا آن را حذف کند چراکه کاملاً نادرست بوده و توسط آنها ارسال نشده است.

استوارت آلدروتی، مشاور عمومی ریپل نیز در حساب توییتری خود از جعلی بودن این خبر سخن گفت.

گفتنی است برد گارلینگهاوس اخیراً در مصاحبه‌ای اظهار داشت که در صورت اطمینان کامل از آینده توکن XRP با کمیسیون بورس توافق خواهد کرد.

به احتمال زیاد، یکی از اعضای جامعه XRP سعی کرده تا با انتشار این خبر جعلی در قیمت این ارز پامپ ایجاد کند. با این اوصاف، به نظر می‌رسد جامعه ارزهای دیجیتال اکنون نسبت به اخبار جعلی به خصوص آنهایی که بسیار آماتورانه نوشته شده‌اند مصون است.

همانطور که پیش‌تر گزارش دادیم، یک بیانیه جعلی در رابطه با همکاری والمارت و لایت کوین باعث شد تا قیمت این آلت کوین در تاریخ ۱۳ سپتامبر ۳۰ درصد افزایش یابد. با این حال با تکذیب شدن این خبر، قیمت به سرعت پایین آمد و به سطوح پیشین خود بازگشت.

تحولات قیمت XRP

همزمان با تکذیب خبر مصالحه کمیسیون بورس با ریپل، قیمت XRP همگام با بهای بیت کوین افزایش یافت و با رشدی ۸ درصدی از مرز یک دلار عبور کرد. در زمان نگارش این خبر، هر واحد XRP با قیمت ۱.۰۲ دلار معامله می‌شود.

منبع u.today